16:00

Frövi IK

Referat: FK Örebro - Frövi IK

Vinst med stora siffror för Frövi på Brickebackens IP
Under veckan var det många supportrar som ställt frågan "kommer FK Örebro få ihop lag?". Och visst fick hemmalaget ihop ett lag då lagupppställningen bestod av 18 spelare och väldigt många nya ansikten i FK Örebro.

Det blev aldrig någon publikmatch på Brickebackens IP och när domaren blåser av matchen har FIK gjort 11 mål och FK Örebro 1 mål. Resultatet i halvtid 1-5

Väljer att endast rapportera händelserna som resulterade i mål

# 1-0 i minut 7, bolltapp av FIK medförde snabb omställning för FK Örebro och en hemmaspelare kom fri mot Micke i Frövi-målet och bollen i nät
# 1-1 i minut 15, Höijer slår en crossboll till Kevin som går in i fart på högerkanten i boxen och trycker sedan iväg bössan och bollen sitter i målvakts högra hörn
# 1-2 i minut 24, Jesper spelar till Kevin som styr vidare till Höijer som, inne i boxen, skruvar bollen över utrusande målvakt och bollen i mål
# 1-3 i minut 27, högerinlägg från Höijer som Johannes möter upp med ett skott som sitter säkert i målvakts högra hörn
# 1-4 i minut 33, Max får med sig en hörna efter att ha kommit med fart på vänsterkanten. Ili slår hörnan mot främre stolpen där Johannes möter upp med huvudet och styr in bollen i bortre hörnet
# 1-5 i minut 37, Kevi är nära att näta i en tilltrasslad situation väldigt nära mål men spelar snett bakåt till Johannes som placerar bollen i målvakts vänstra hörn. Johannes tredje mål = hattrick
# 1-6 i minut 47, Ili frispelar Höijer som inte gör några misstag och placerar bollen i mål bakom utrusande målvakt. Höijers andra mål
# 1-7 i minut 54, Ili gör en instickare till Kevin som fri med målvakt placerar bollen i målvakts vänstra hörn
# 1-8 i minut 69, Anton kommer med fart på högerkanten och spelar in bollen till Kevin som från straffområdslinjen skjuter in bollen i målvakts vänstra hörn
# 1-9 i minut 74, Runa gör en instickare till Kevin som avslutar säkert och bollen ligger i mål
# 1-10 i minut 75, Kevin har bollen på offensiv v-kant, vinklar in, tar några snabba och skjuter ett fint skott och bollen seglar in i bortre hörnet
# 1-11 i minut 89, Dan kämpar och sliter inne i boxen och passar sedan till Kevin som enkelt kan placera bollen i nät genom en välplacerad bredsida. Kevins 6:e mål = dubbla hattrick

I paus händer något roligt.... En ledare i FK Örebro, som kom till matchen efter avspark, tror att matchen är slut efter första halvlek och börjar ta bort hörnflaggor och hinner flyttar bort ena målet innan FIK:are informerar mannen att det är en halvlek kvar...